SOS wieprzowo-gruszkowy z sosem cytrynowo-Wódkowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Zapiekanka wieprzowo-gruszkowa z sosem cytrynowo-Wódkowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.99 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz gruszki anjou, szczypiorek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Capellini z łososiem i sosem cytrynowo-koperkowo-Wódkowym, Wódka Gruszkowa, oraz Wódka Z Gruszek Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczka oliwy z oliwek w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Kotlety schabowe posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj kotlety wieprzowe na patelni; smażyć 3 minuty z każdej strony lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Wyjąć wieprzowinę z patelni i ogrzać.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Gruszkę ułożyć na patelni, ściąć boki. Saut 2 minuty z każdej strony lub aż złoty.
Wyjąć gruszkę z patelni i ogrzać. Wymieszać w wódce, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, Skórki, soku i szczypiorku i gotować przez 1 minutę.