SOS wieprzowo-Czarny fasolowy

Wieprzowina i sos z czarnej fasoli może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz schab, cukinię, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Spróbuj SOS wieprzowo-Czarny fasolowy, Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli), oraz Wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń tłuszcz z wieprzowiny.
Pokroić wieprzowinę w paski 2x1x1 / 8 cali.
Wymieszaj sos smażony i sos fasolowy.
Spray wok lub 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na dużym ogniu.
Dodać wieprzowinę; smażyć około 3 minut lub aż nie będzie już różowy w środku.
Dodać groszek, cukinię i paprykę; smażyć 2 minuty.
Wymieszać w mieszance sosu; gotować i mieszać 1 minutę.