SOS Wiśniowo-Portowy

SOS Wiśniowo-Portowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu wiśniowego. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowy port, masło, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry, Sos Z Porto I Suszonych Wiśni, oraz SOS Wiśniowo-Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 łyżkę masła rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Gdy pienienie ustąpi, dodać szalotki i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wymieszaj Porto, ocet, wiśnie i ciemnobrązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż sos zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
PortPort
3
Pozostałe łyżki masła wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. Zużyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do 3 dni, podgrzewając, gdy jest gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn