SOS tamaryndowy z homara to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pasty z tamaryndowca, ciężka śmietana ubijająca, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Miecznik szkliwiony Tamaryndowcem z sosem limonkowym, kolendrą i Tamaryndowcem, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara.
Instrukcje
1
Smaż głowę homara, ciało i skorupy ogona w gorącym oleju w dużym garnku na dużym ogniu 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj cebulę, marchew, i seler, i smażyć 3 protokół lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać brandy i gotować 1 minutę. Wymieszaj pastę z tamaryndowca, pastę pomidorową i bulion. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Tamaryndowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Seguinot-Bordet Chablis (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.