Sos słodko-kwaśny pomarańczowy

Sos słodko-kwaśny pomarańczowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać słodko-kwaśny pomarańczowy sos zanurzeniowy spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, sos sojowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko), Morelowy Sos Słodko-Kwaśny Do Maczania, oraz Chrupiący Kurczak W Sosie Słodko-Kwaśnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki doprowadzić do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 2 do 3 minut lub aż Marmolada topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
3
Podawać w temperaturze pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn