Sos słodko-kwaśny

Sos słodko-kwaśny
Sos słodko-kwaśny może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 118 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 895 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, ketchup, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos słodko-kwaśny, Sos słodko-kwaśny, oraz Sos słodko-kwaśny.

Instrukcje

1
W małej misce ubij razem skrobię kukurydzianą i wodę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średnim rondlu, połączyć sok ananasowy, ocet ryżowy, brązowy cukier, ketchup i sos sojowy i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać zawiesinę skrobi kukurydzianej i gotować, aż zgęstnieje, o 1-2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do dwóch tygodni.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn