SOS Szałwiowy Wolno Gotowany

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj powoli gotowanego sosu szałwiowego. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 12. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka jednodniowych kostek chleba, pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są Jagnięcina wolno gotowana z szałwią i jęczmieniem perłowym, Dressing Z Kiełbasą Wolno Gotowaną, oraz Brukselka Hash ze smażoną szałwią i miękkimi gotowanymi jajkami.
Instrukcje
Połączyć chleb, seler, cebulę, szałwię, sól i pieprz; dobrze wymieszać.
Dodać masło i wrzucić. Łyżka do 5-qt. Wolnowar. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-5 godzin, mieszając raz.