Sos stekowy Sloppy Joes
Steak Sauce Sloppy Joes może być właśnie amerykańskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 15 osób i kosztuje 1,48 USD za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 384 kalorie, 21 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Walentynki. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką bułki do hamburgerów, seler, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 50%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Philly Cheese Steak Sloppy Joes, Philly Cheese Steak Sloppy Joes i Philly Cheese Steak Sloppy Joes.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku smaż wołowinę, cebulę i seler na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Wymieszaj pomidory, sos Worcestershire, sos stekowy, chili w proszku, paprykę i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut lub do momentu, aż zgęstnieje i się podgrzeje.
Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Zinfandel
Sloppy Joe naprawdę dobrze współpracuje z Pinot Noir, Malbec i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina dobrze komponują się z niechlujną mieloną wołowiną Joe's i sosem pomidorowym. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 110 dolarów.
![Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir]()
Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir
Aromaty czerwonej wiśni, konfitury truskawkowej i wyblakłych płatków róż zdają się śpiewać w najwyższych rejestrach tej kuszącej oferty. Nuty korzenia buraka, suszonych ziół i przypraw drzewnych oferują nuty basowe, które uzupełniają ten wspaniały apartament orkiestrowy. Z powietrzem aromaty intensyfikują się z nutami wiśni Morello. W smaku bardzo gęste na wejściu z silną smugą mineralności aż do finiszu. Garbniki są wyjątkowo drobnoziarniste i przypominają herbatę cejlońską. Pinot Noir z Russian River Valley 2015 to klasyk, który podkreśla elegancję i moc naprawdę wspaniałego regionu upraw. Pinot Noir do tej mieszanki pochodził głównie z naszych winnic Drake Estate i Williams Selyem Estate Vineyard.