Sos Spaghetti z mieloną wołowiną
Sos Spaghetti z mieloną wołowiną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 220 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1145 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, czosnek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti Squash Taco zapiekanka z mieloną wołowiną i serem, Spaghetti z boczkiem i sosem wołowym, oraz Spaghetti z sosem z pieczarkami wołowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mieloną wołowinę, cebulę, czosnek i zielony pieprz w dużym rondlu. Gotować i mieszać, aż mięso będzie brązowe i warzywa będą miękkie.
Na patelnię wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, sos pomidorowy i pastę pomidorową. Doprawić oregano, bazylią, solą i pieprzem. Dusić sos spaghetti przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.