Przepis Slow-Cooker włoski sos Spaghetti jest gotowy w około 8 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 65 centów za porcję. Mieszanka cukru, pasty pomidorowej, liści oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi ten sos. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Powolne Gotowanie Mięsisty Włoski Sos Spaghetti, Sos Spaghetti Wolnooparkowy, oraz Sos Spaghetti Wolnooparkowy.
Instrukcje
1
Umieść Wkładki do powolnej kuchenki Reynolds w misce do powolnej kuchenki o długości od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W 12-calowej patelni, gotować kiełbasę, cebula, grzyby i czosnek na średnim ogniu o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Kiełbasa
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Umieść mieszankę kiełbas w wyłożonej powolnej kuchence. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.