Sos Serowy Gorgonzola
Sos serowy Gorgonzola może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 120 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką ser gorgonzola, masło, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Makaron z pieczarkami i sosem serowym Gorgonzola, Pieczone chipsy ziemniaczane z sosem serowym Gorgonzola, oraz Steki z polędwicy z sosem żurawinowo-portowym i serem Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj mąkę, a następnie mleko. Kiedy mieszanina zacznie gęstnieć, wymieszaj ser. Gotować, aż ser się rozpuści i sos osiągnie pożądaną konsystencję. Doprawić solą i pieprzem.