SOS Rozmarynowo-Wiśniowy
SOS rozmarynowo-wiśniowy jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sól, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Rozmaryn Wiśniowy Crush z tequilą, konfiturą wiśniową, rozmarynem i limonką, Pstrąg rozmarynowy w sosie wiśniowo-pomidorowym, oraz Klonowa polędwiczka wieprzowa z sosem Rozmarynowo-wiśniowym.
Instrukcje
Cebulę ugotować na gorącej oliwie w małym rondlu na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać czosnek i imbir; gotować 1 minutę.
Ubić bulion i rozprowadzić owoce; doprowadzić do wrzenia.
Ocet i pozostałe składniki ubić razem i ubić do gotującej się mieszanki cebuli. Gotować, ubijając stale, 1 do 2 minut lub aż sos zgęstnieje.
Uwaga: jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj trochę dodatkowego bulionu z kurczaka i gotuj, przykryte, na małym ogniu, aż do dokładnie ogrzanego, często mieszając.
* Tylko w celach testowych wykorzystaliśmy Polaner All Fruit do smarowania owoców wiśni. Dżem malinowy lub jeżyn bez pestek można zastąpić.