Sos Pomidorowy Wędzony
Wędzony sos pomidorowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, musztardy dijon, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Sos Sałatkowy Z Wędzonymi Pomidorami, Quesadilla z kurczaka z wędzonego pomidora i sosem maślanym, oraz Sałatka kucharska z wędzonym boczkiem z Applewood indykiem i pomidorowo-francuskim dressingiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill rangetop lub podgrzej dużą patelnię grillową lub żeliwną patelnię.
Dodaj pomidory, przykryj metalową miską lub pokrywką garnka i gotuj na dużym ogniu, obracając raz, aż skórki zostaną zwęglone, około 10 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić pod przykryciem na 30 minut.
Wyrzucić skórki pomidorów i przenieść pomidory do robota kuchennego.
Dodać czosnek, 2 łyżki wody, oliwa z oliwek, ocet, sos Worcestershire i musztarda i proces, aż będzie gładka.
Przełożyć do miski i doprawić solą i pieprzem.
Odstawić opatrunek w temperaturze pokojowej na 3 do 5 godzin. Natkę pietruszki wymieszać tuż przed podaniem.
Zrób z wyprzedzeniem: opatrunek można schłodzić, przykryć, do 3 dni.
Uwagi: jedna łyżka stołowa: kalorie 11 kcal, Białko .1 gm, węglowodany .7 gm, Cholesterol 0, tłuszcz całkowity .9 gm, tłuszcz nasycony .2 gm