SOS Pomidorowo-Rozmarynowy Pan
SOS pomidorowo-rozmarynowy jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka rozmarynu, pomidorów, wermutu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest improvable. Spróbuj Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, Arkusz Pan Rozmaryn Kurczak, oraz Kurczak rozmarynowy w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion, wermut, pomidory i rozmaryn w miarce.
Zawartość miarki wlać na rozgrzaną patelnię; gotować, aż płyn zmniejszy się o około połowę. Patelnia przechylić tak, że płyn jest po jednej stronie patelni, a następnie ubijać na maśle, aż sos będzie gładki. Łyżka sosu na gotowane steki i podawać natychmiast.