Sos pomarańczowy do naleśników

Sos pomarańczowy do naleśników
Sos pomarańczowy do naleśników to bezglutenowy i wegetariański sos laktoovo . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 379 kalorii . 4 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup masło, cukier, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. To bardzo niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Wypróbuj Mushroom Crepes with Vegetarian Sauce , Bailey's Irish Cream Crepes With Creme i Buckwheat Crepes , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier, masło, syrop kukurydziany i koncentrat soku pomarańczowego w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki Kahlua (likieru Kawowego)1/3 Szklanki Kahlua (likieru Kawowego)
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Podawać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn