SOS: Pikantne Piwo Musztarda
SOS: pikantne piwo musztarda jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowe nasiona gorczycy, brązowy cukier, piwo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis od Serious Eats ma 354 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowane sosy z kurczaka z marynowaną czerwoną cebulą i pikantną brązową musztardą, Pikantne Piwo Musztarda, oraz Pikantne Bawarskie Piwo Musztarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce przykryj żółte i brązowe nasiona gorczycy octem i 1/2 szklanki piwa. Przykryć i umieścić w lodówce na noc.
W małym rondlu wymieszaj pozostałe ½ szklanki piwa, cukier, miód, sól, kurkumę i ziele angielskie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
W słoiku blendera dodać nasiona gorczycy z ich cieczą do namaczania i schłodzoną mieszaniną z rondla. Puree aż będzie gładkie.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce na noc przed użyciem.