SOS Pieprzowo-Parmezanowy

SOS Pieprzowo-Parmezanowy
Pepper-parmezan Dressing może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką pieprz, śmietanę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj SOS Parmezanowo-Pieprzowy, Mieszana Sałatka Zielona Z Sosem Parmezanowo-Pieprzowym, oraz Sałatka Z Kurczaka Z Kremowym Sosem Paprykowym Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę, maślankę, parmezan, czosnek, ocet, pieprz i sól umieścić w blenderze lub robocie kuchennym i zmiksować do uzyskania dobrego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ParmezanParmezan
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieś do pojemnika z ciasną pokrywką i przechowuj w lodówce przez co najmniej jedną godzinę, aby uzyskać najlepszy smak. Uwaga: dostosuj ilość soli i pieprzu do smaku. Jeśli pożądana jest cieńsza konsystencja, dodaj więcej maślanki. Aby zagęścić, dodaj równe części kwaśnej śmietany i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ParmezanParmezan
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn