SOS Pieprzowo-Czosnkowy
SOS pieprzowo-czosnkowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Paprykę umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Broil 5 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) o 5 minut z każdej strony lub do papryki wyglądają blister.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Paprykę pokroić w ćwiartki.
Roztopić masło na dużej patelni; dodać pieczony pieprz i czosnek, i saute, aż czosnek będzie miękka. Wymieszać z winem, solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się o połowę (5 minut). Lekko schłodzić.
Proces w blenderze do uzyskania gładkości.