Sos Pieczarkowy
Sos pieczarkowy to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, grzyby, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Borowiki pieczarkowe z sosem pieczarkowym, Indyk borowikowy z sosem grzybowym, oraz Sos Pieczarkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć mieloną cebulę i czosnek na gorącym oleju w średnim rondlu na średnim ogniu 4 do 5 minut do miękkości; dodać pokrojone świeże grzyby, i podsmażyć 5 minut.
Wymieszać razem SOS mix, bulion wołowy, i sos sojowy. Wymieszać z mieszaniną grzybów, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 4 do 5 minut lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z pieprzem.