Sos Pesto

Sos Pesto
Sos Pesto może być tylko bezglutenowe i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 1869 kalorii, 25g białka, oraz 197g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.99 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga orzechów pinii, bazylii, ząbków czosnku i oliwy z oliwek. 328 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi tę przyprawę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Sos Pesto, oraz Sos Pesto.

Instrukcje

1
Podgrzej małą patelnię na małym ogniu. Orzeszki piniowe ugotować na złoty kolor, potrząsając od czasu do czasu. Umieścić w robocie kuchennym z pozostałymi składnikami i proces do gładkiej, a następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Pesto wlać do słoika i przykryć odrobiną oleju, a następnie zamknąć i przechowywać w lodówce. Przechowuje się w lodówce do dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia46
Magazyn