SOS ostryg mamusi Anderson
Mamusia Anderson ' s Oyster Dressing jest pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać herbed farsz kostki, rosół z kurczaka, podroby z kurczaka i kości szyi, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Cezar mamusi Anderson, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w garnku dodaj podroby, kość szyi, cebulę i bulion. Dusić i gotować na niskim poziomie przez 20 minut. Wyrzucić cebulę i kości szyi.
Usuń pozostałe podroby i posiekaj.
Włożyć z powrotem do wywaru i odstawić na bok. Ostrygi przecedzić na garnek bulionu i odstawić na bok.
W dużej misce wymieszać wszystkie kostki farszu z pietruszką i odstawić.
Na patelni na średnim ogniu dodaj 2 łyżki masła, seler, cebulę, szałwię, tymianek i czosnek. Doprawić szczyptą soli i drobnym pieprzem. Gotować, aż cebula i seler będą miękkie, ale czosnek nie jest rumiane.
Wyjąć do miski kostek chleba. Na tej samej patelni dodać pozostałe 2 łyżki masła i ostrygi.
Saute, aż krawędzie zaczną zwijać się na ostryg.
Wyjąć do miski kostek farszu i wymieszać, aby połączyć się ze wszystkim.
Wlać wywar na mieszaninę i wymieszać. Jest to mokry opatrunek, więc będzie bardzo wilgotny.
Wlać do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali. Naciśnij, aby go zwartego, a następnie przykryć szczelnie folią aluminiową.
Piec przez 45 minut, następnie podnieść temperaturę do 400 stopni F i piec odkryte aż złoty kolor na wierzchu, o 15 minut więcej.