SOS Ostra Papryka-Podstawa Trynidadu
Ostry sos pieprzowy-podstawą Trynidadu może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka soku z limonki, destylowanego octu, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 67 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
W jednorazowych rękawiczkach i uważając, aby nie dostać się do oczu ani na skórę, z grubsza posiekaj paprykę habanero.
Umieścić paprykę habanero, mango, cebulę, zieloną cebulę i czosnek w blenderze.
Wlać ocet, sok z limonki i olej roślinny, przykryć blender i pulsować, aż mieszanina będzie bardzo drobno posiekana. Zatrzymać blender i dodać suchą musztardę w proszku, sól, curry i skórkę z limonki. Ponownie zmiksować, aż sos będzie gładki.
Wlać do czystych słoików i przechowywać w lodówce.