SOS Ostra Papryka-Podstawa Trynidadu

SOS Ostra Papryka-Podstawa Trynidadu
Ostry sos pieprzowy-podstawą Trynidadu może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka soku z limonki, destylowanego octu, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 67 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W jednorazowych rękawiczkach i uważając, aby nie dostać się do oczu ani na skórę, z grubsza posiekaj paprykę habanero.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2
Umieścić paprykę habanero, mango, cebulę, zieloną cebulę i czosnek w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Habanero ChiliHabanero Chili
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać ocet, sok z limonki i olej roślinny, przykryć blender i pulsować, aż mieszanina będzie bardzo drobno posiekana. Zatrzymać blender i dodać suchą musztardę w proszku, sól, curry i skórkę z limonki. Ponownie zmiksować, aż sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do czystych słoików i przechowywać w lodówce.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawSos
Magazyn