Sos orzechowy II

Peanut Sauce II może być tylko sos, którego szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 767 kalorii, 25g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Mieszanka wody, cebuli, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Polędwica wieprzowa wędzona z orzeszków ziemnych z sosem BBQ z masłem orzechowym i sałatką z marchwi i marynowanej cebuli, Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, oraz Makaron orzechowy z mieszanymi warzywami i sosem orzechowym (wegański, bezglutenowy, sojowy; można podawać na ciepło lub na zimno) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek, pieprz jalapeno, i imbir; gotować i mieszać przez 2 protokół więcej.
Wymieszaj masło orzechowe, wodę, tamari i miód, aż będzie gładka.
Podgrzać i usunąć z ciepła.
Udekorować całych liści bazylii, w razie potrzeby.