Sos Orzechowy

Sos Orzechowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur sosu, więc dać sos orzechowy spróbować. Ten przepis służy 2. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 22g białka, oraz 54g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, olej roślinny, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wieprzowa wędzona z orzeszków ziemnych z sosem BBQ z masłem orzechowym i sałatką z marchwi i marynowanej cebuli, Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, oraz Makaron orzechowy z mieszanymi warzywami i sosem orzechowym (wegański, bezglutenowy, sojowy; można podawać na ciepło lub na zimno) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić 1/2 szklanki masła orzechowego i 1/2 szklanki sosu sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubij 3 łyżki oleju roślinnego, 2 łyżki octu ryżowego i 1/4 łyżeczki pokruszonej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać z hamburgerami lub kurczakiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn