SOS Orzechowo-Karmelowy

SOS Orzechowo-Karmelowy
SOS orzechowo-karmelowy jest bezglutenowe SOS. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, likier o smaku orzechowym, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Orzechowa Panna Cotta z sosem karmelowym, Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, oraz Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż orzechy laskowe do patelni 8-lub 9-calowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Piec w piekarniku 350, aż orzechy będą złote pod skórkami, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wylać na czysty ręcznik i, gdy jest wystarczająco chłodny, aby dotknąć, pocierać orzechy tkaniną, aby poluzować Skórki. Podnieś nakrętki z ręcznika; Odrzuć Skórki. Grubo posiekać orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
W 10-do 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, połączyć cukier i masło. Wstrząsnąć patelni często mieszać, aż cukier i masło są stopione i bursztynowy kolor, około 5 minut; uważnie obserwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Z ognia dodajemy śmietanę do ubijania (pianki do mieszania); mieszamy, aż karmel będzie płynnie wymieszany ze śmietaną. Wymieszać posiekane orzechy i Likier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
(z Kartonu)(z Kartonu)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
6
Odstawić sos na średni ogień i mieszać do energicznego zagotowania. Użyj sosu gorącego lub chłodnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn