SOS ogrodowy Brązowy to wegańskie SOS. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Mieszanka mąki, pieprzu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brown Butter Garden Vegetable Pasta Piec, Warzywa ogrodowe Stir-fry z tofu i brązowym ryżem, oraz Burgery z sosem ogrodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i marchew; smażyć 15 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Cebula
3
Dodaj seler, grzyby i czosnek; gotować 10 protokół.
Dodać wodę i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski, zachowując wywar. Wyrzucić ciała stałe. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia lub zamrażać do 3 miesięcy.