SOS niedzielny Braciola i kiełbasa

SOS niedzielny Braciola i kiełbasa
Braciolan i kiełbasa niedzielny sos może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1182 kalorii, 81g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $5.05 za porcję, ten przepis okładki 59% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 10 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś płaskie liście pietruszki, prosciutto di parma, orzeszki pinii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 94%. Spróbuj SOS niedzielny Braciolan i kiełbasa, Niedzielna pieczeń w garnku z sosem grzybowym, oraz Niedzielny sos i makaron (Spaghetti, naprawdę) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Posyp mięso z obu stron solą i pieprzem. W misce wymieszaj połowę sera, bułkę tartą, 1/2 szklanki pietruszki, orzeszki pinii, skórkę z cytryny, salami, mielony czosnek i drobno posiekaną paprykę chile. Ułóż steki, pozostawiając 1-calową obwódkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Papryka ChiliPapryka Chili
Bułka TartaBułka Tarta
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zwiń i zawiąż mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
RolkaRolka
4
Podgrzej około 2 łyżki EVOO w garnku na średnim ogniu. Gdy olej zacznie dymić, dodaj wiązki mięsa i zrumień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Usuń wiązki mięsa, następnie dodaj kiełbaski i gotuj, aż się zarumienią, a następnie wyjmij.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MięsoMięso
6
Dodaj około 1 łyżki EVOO i zmniejsz ogień do średniego, następnie dodaj nasiona kopru włoskiego i gotuj przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
7
Dodaj wino i zdeglasuj patelnię, następnie dodaj pomidory, liść laurowy, marchewkę, seler i połówkę cebuli. Pomidory rozbić i dodać passatę, następnie dodać bazylię i doprawić solą i pieprzem. Wsuń mięso i kiełbaski do sosu i doprowadź do bańki, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu częściowo pod przykryciem przez kilka godzin, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
KiełbasaKiełbasa
PomidorPomidor
MarchewMarchew
PassataPassata
SelerSeler
BazyliaBazylia
CebulaCebula
SOSSOS
MięsoMięso
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Na patelni podgrzej około 2 łyżek EVOO, 2 obroty patelni, następnie dodaj pokrojoną cebulę, kubanele, czerwoną paprykę i pokrojoną paprykę chile i gotuj, aby zmiękły, często mieszając, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj wywar, pozostałą 1/4 szklanki pietruszki, koncentrat pomidorowy i dopraw solą i pieprzem. Dusić jeszcze 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
StadoStado
10
Aby przygotować posiłek, ostudź sos i mięso i wstaw do lodówki. Podgrzej na średnim ogniu na kuchence, aż się rozgrzeje. Cebulę i paprykę przechowuj osobno i podgrzej na średnim ogniu na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
PatelniaPatelnia
11
Aby podać, zagotuj duży garnek wody, Posol wodę i ugotuj spaghetti do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Połóż mięso i kiełbaski na półmisku do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MięsoMięso
13
Usuń cebulę, marchew, seler i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
14
Dodaj około 1 szklanki skrobiowej wody do gotowania do sosu, a następnie umieść połowę sosu w sosie. Roztop masło w pozostałym sosie i wymieszaj z makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
SOSSOS
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
15
Makaron podawaj obok bułki mięsnej i kiełbasy. Posyp makaron i mięso większą ilością sosu i sera, a na kiełbasę podawaj paprykę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KiełbasaKiełbasa
SerSer
CebulaCebula
MakaronyMakarony
SOSSOS
MięsoMięso
RolkaRolka

Składniki

1garśćA świeżych liści bazylii, rozdartychA świeżych liści bazylii, rozdartych1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak lub wołowinakurczak lub wołowina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedomowej roboty czerstwej białej bułki tartej lub panko, tostydomowej roboty czerstwej białej bułki tartej lub panko, tosty22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1małemarchewka obrana i połówkowamarchewka obrana i połówkowa1małe żebroseler naciowyseler naciowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino52 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuEVOOEVOO1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona kopru włoskiego, 1/3 palmynasiona kopru włoskiego, 1/3 palmy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże, płaskie liście pietruszki, posiekaneświeże, płaskie liście pietruszki, posiekane2smallschile papryki, takie jak włoska wiśnia lub Fresno, 1 nasiona i drobno posiekane (może zastąpić 1 łyżeczka suszone czerwone pokruszone płatki pieprzu), i 1 cienko pokrojonechile papryki, takie jak włoska wiśnia lub Fresno, 1 nasiona i drobno posiekane (może zastąpić 1 łyżeczka suszone czerwone pokruszone płatki pieprzu), i 1 cienko pokrojone6linkigorąca włoska kiełbasagorąca włoska kiełbasa2Batoniki toffi Heathsrebrne nonpareilesrebrne nonpareile1małecebula, połówka i obranacebula, połówka i obrana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty ser pecorino, plus więcej do podania przy stoletarty ser pecorino, plus więcej do podania przy stole2papryka cubanelle, cienko pokrojonapapryka cubanelle, cienko pokrojona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzeszki piniowe lub pokrojone migdały, tostyorzeszki piniowe lub pokrojone migdały, tosty113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesalami lub prosciutto di Parma, drobno posiekanesalami lub prosciutto di Parma, drobno posiekane1łyżka czerwony ocet winnyczerwona papryka, cienko pokrojonaczerwona papryka, cienko pokrojona6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeŚwieże liście mięty, pokrojone w cienkie plasterki, do dekoracjiŚwieże liście mięty, pokrojone w cienkie plasterki, do dekoracji11 łyżka suszonego oreganoDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepassata czyli przecier pomidorowypassata czyli przecier pomidorowy2duże puszkiWłoskie pomidory San MarzanoWłoskie pomidory San Marzano6bardzo cienkie top okrągłe steki, około 8 uncjibardzo cienkie top okrągłe steki, około 8 uncji1łyżka czerwony ocet winnycebula czerwona lub żółta, cienko pokrojonacebula czerwona lub żółta, cienko pokrojona6goździkiczosnek, 3 mielone lub starte, 3 pokruszoneczosnek, 3 mielone lub starte, 3 pokruszone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn