Sos na zakwasie z dzikimi grzybami-boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 538 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, koszerna sól i pieprz, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sos na zakwasie, grzybach i boczku, Sos na zakwasie, grzybach i boczku, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż kostki chleba w równej warstwie na dużej blasze do pieczenia i piec, mieszając kilka razy, aż światło złoty kolor, o 12 protokół. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie przenieść do bardzo dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Grzyby połączyć na blasze do pieczenia, wymieszać z 3 łyżkami oleju rzepakowego i doprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku, mieszając kilka razy, aż miękki i złocisty, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W międzyczasie podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz renderuje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
7
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Wylać wszystko, ale około 2 łyżki tłuszczu z patelni i umieścić go z powrotem na piecu na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, Obrane
9
Dodać cebulę i gotować, mieszając, do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
11
Dodać 3 szklanki bulionu z kurczaka i ziół, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
(wątroba I Szyja Usunięte)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
12
Dodać grzyby do miski z chlebem, następnie dodać mieszaninę bulionu, boczek i jajka; doprawić solą i pieprzem i delikatnie mieszać do połączenia. Mieszanka powinna być bardzo mokra; w razie potrzeby dodaj więcej zapasów. Masło 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia.