Sos na zakwasie, kiełbasie i zieleni

Sos na zakwasie, kiełbasie i zieleni
Zakwas, kiełbasa, i zieleni Dressing może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać bulk kiełbasa wieprzowa, świeżo zmielony pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj SOS kiełbasowo-grzybowy na zakwasie, Sos na zakwasie, kiełbasie i Gruszce, oraz Sos na zakwasie z kiełbasą i śliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kostki chleba na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Piec w piekarniku 350, od czasu do czasu mieszając, aż do wyschnięcia i jędrności w dotyku, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W międzyczasie spłucz i osusz chard. Przyciąć i odrzucić przebarwione końce łodygi; cienko pokroić łodygi i grubo posiekać liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać kiełbasę często aż rumiane i kruche, 5 do 8 protokół. Kiełbasę przełożyć łyżką na patelnię z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zmierz tłuszcz na patelni 5-do 6-quart; dodaj tyle masła, aby uzyskać 3 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać cebulę i seler. Mieszać często na średnim ogniu, aż warzywa są kulejące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodaj chard i mieszać często, aż kuleje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
8
Połącz mieszankę chleba, pietruszki, szałwii, przyprawy do drobiu, pieprzu i bulionu z kurczaka z mieszanką chard. Ściśnij dłońmi aż do równomiernego zwilżenia. Powrót mieszaniny do 9-przez 13-calowy patelni, rozprowadzić poziom i przykryć szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec w piekarniku 350, aż sos będzie gorący w środku, około 40 minut (45 do 50 minut, jeśli schłodzony). Na chrupiący top, odkryć przez ostatnie 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn