Sos na zakwasie, kiełbasie i zieleni

Sos na zakwasie, kiełbasie i zieleni
Zakwas, kiełbasa, i zieleni Dressing może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać bulk kiełbasa wieprzowa, świeżo zmielony pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj SOS kiełbasowo-grzybowy na zakwasie, Sos na zakwasie, kiełbasie i Gruszce, oraz Sos na zakwasie z kiełbasą i śliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kostki chleba na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Piec w piekarniku 350, od czasu do czasu mieszając, aż do wyschnięcia i jędrności w dotyku, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W międzyczasie spłucz i osusz chard. Przyciąć i odrzucić przebarwione końce łodygi; cienko pokroić łodygi i grubo posiekać liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać kiełbasę często aż rumiane i kruche, 5 do 8 protokół. Kiełbasę przełożyć łyżką na patelnię z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zmierz tłuszcz na patelni 5-do 6-quart; dodaj tyle masła, aby uzyskać 3 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę i seler. Mieszać często na średnim ogniu, aż warzywa są kulejące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodaj chard i mieszać często, aż kuleje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
8
Połącz mieszankę chleba, pietruszki, szałwii, przyprawy do drobiu, pieprzu i bulionu z kurczaka z mieszanką chard. Ściśnij dłońmi aż do równomiernego zwilżenia. Powrót mieszaniny do 9-przez 13-calowy patelni, rozprowadzić poziom i przykryć szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Piec w piekarniku 350, aż sos będzie gorący w środku, około 40 minut (45 do 50 minut, jeśli schłodzony). Na chrupiący top, odkryć przez ostatnie 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn