Sos na zakwasie, grzybach i boczku
Zakwas, dziki grzyb i sos bekonowy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 503 kalorie, 18g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.84 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, sól i pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sos na zakwasie, grzybach i boczku, Sos Na Zakwasie Z Dzikich Grzybów-Boczek, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż chleb na dużej blasze do pieczenia (lub 2 mniejsze blachy do pieczenia) w równej warstwie i piec, mieszając kilka razy, aż lekko złoty kolor, o 12 protokół.
Wyjąć i ostudzić. Po ostygnięciu włożyć kostki do bardzo dużej miski.
Zwiększyć ciepło do 375 stopni F.
Grzyby połączyć w dużym naczyniu do pieczenia lub blasze do pieczenia, wymieszać z 3 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku, mieszając kilka razy, aż miękki i złocisty, o 25 protokół.
Podczas pieczenia grzybów, podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju rzepakowego w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i tłuszcz renderowane, o 10 protokół.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Usuń wszystkie, ale 2 łyżki wytopionego tłuszczu w patelni saute i umieścić z powrotem na piecu na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodać 3 szklanki bulionu z kurczaka i ziół, doprawić solą i pieprzem, i doprowadzić na wolnym ogniu.
Dodać grzyby do chleba, a następnie dodać mieszankę cebuli / bulionu, jajko, sól i pieprz, i delikatnie mieszać, aż się połączą. Opatrunek powinien być bardzo mokry, dodać więcej zapasów w razie potrzeby. Zeskrobać mieszaninę do maślanego 13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Przykryć folią i piec 20 minut.
Zdejmij folię i kontynuuj pieczenie, aż góra będzie złotobrązowa, o 30 do 40 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut przed podaniem.