Sos na zakwasie, grzybach i boczku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zakwasu, dzikich grzybów i sosu Bekonowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 540 kalorii, 19g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 415 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, boczniaki, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sos na zakwasie, grzybach i boczku, Sos Na Zakwasie Z Dzikich Grzybów-Boczek, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 13 x 9 x 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Rozłóż chleb na dużej blasze do pieczenia (lub 2 mniejsze blachy do pieczenia) w równej warstwie i piec, mieszając kilka razy, aż światło złoty brąz, o 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Kostki włożyć do bardzo dużej miski.
Podnieść temperaturę piekarnika do 191°.
Grzyby połączyć w dużym naczyniu do pieczenia lub obtoczonej blasze do pieczenia, wymieszać z 3 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku, mieszając kilka razy, aż będzie miękki i złocisty, o 30 protokół.
Podczas pieczenia grzybów, podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i tłuszcz renderowane, o 10 protokół.
Przełożyć boczek łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Wylać wszystkie oprócz 2 łyżki wytopionego tłuszczu na patelni i powrócić do pieca na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodać 3 szklanki bulionu z kurczaka, szałwii, tymianku i pietruszki i doprawić solą i pieprzem. Przynieś na wolnym ogniu.
Jajka ubić w małej miseczce, a następnie ubić w kilku łyżkach ciepłej mieszanki bulionowej.
Do chleba dodać jajka i pozostałą masę, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia. Opatrunek powinien być bardzo mokry; dodaj więcej zapasów w razie potrzeby. Zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Przykryć folią i piec 25 minut.
Zdejmij folię i kontynuuj pieczenie, aż góra będzie złotobrązowa, 25 do 30 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut przed podaniem.
Przedruk za zgodą Bobby Flay Bar Americain Cookbook przez Bobby Flay z Stephanie Banyas i Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, autor bestsellerów New York Times, jest szefem kuchni-właściciel sześciu znakomitych restauracji, w tym Mesa Grill, Bar Americain, i Bobby Flay stek, i rozwijająca się lista Bobby Burger pałace. On jest gospodarzem wielu popularnych programów kulinarnych na Food Network, od Emmy-winning Boy Meets Grill i Grill It! z Bobbym Flayem, do serii Iron Chef America, Throwdown! z Bobbym Flayem i gwiazdą Food Network. Brunch @ Bobby 's zadebiutował na kanale Cooking jesienią 2010 roku, a America' s Next Great Restaurant zadebiutował w marcu 2011 roku na NBC. To jego jedenasta książka. Jego strona internetowa to Bobby
Dodaj notatki moje notatki