Sos Musztardowy

Sos Musztardowy
Sos musztardowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier, ocet, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo przystępny SOS. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, oraz Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w górnej części podwójnego kotła; ubić trzepaczką do wymieszania . Gotować w ciepłej wodzie, stale mieszając, 1 godzinę lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn