SOS miętowo-Szalotkowy do jagnięciny

SOS miętowo-Szalotkowy do jagnięciny
SOS miętowo-Szalotkowy do jagnięciny wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, woda, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Stelaż z jagnięciny z miętowo-szalotkowym winegretem, Sous Vide stelaż jagnięcy z miętą-szalotka Vinaigrette, oraz Kotlety jagnięce z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę z octem z cukrem w małym garnku na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie dodać sól i mieszać, aż cukier i sól rozpuszczą się. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Włożyć szalotki, miętę i pietruszkę do robota kuchennego i pulsować, Aby drobno posiekać, a następnie przenieść mieszaninę do małego pojemnika do przechowywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Wlać gorącą solankę na mieszaninę szalotki. Przykryć pojemnik pokrywką i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania lub odstawić w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn