Sos mięsny babci
Sos mięsny babci może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 23G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Mieszanka okrągły stek, cielęcina, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Babcia prawie słynny Meat Loaf, Sos musztardowy – ten sos jest łatwy do wykonania i dobrze komponuje się z mięsem i warzywami, oraz Sos spaghetti babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na patelni na średnim ogniu, i gotować kiełbasę, okrągły stek, i cielęcina 10 protokół, aż równomiernie rumiane.
Wyjąć mięso z patelni i odcedzić, zastrzegając o 1 łyżka kapieli.
Wymieszać czosnek na patelni z reserved kapie mięso, i gotować około 3 protokół na średnim ogniu.
Umieść pokruszone pomidory na patelni. Doprawić włoską przyprawą, liściem laurowym, czosnkiem w proszku, oregano, pieprzem i pietruszką. Gotować 15 minut.
Wymieszać sos pomidorowy na patelni i kontynuować gotowanie 15 protokół.
Powrót mięso na patelnię. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.