SOS Miso, marchewkowy i sezamowy
SOS Miso, marchewkowy i sezamowy to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miso, olej roślinny, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka z kurczaka z sezamem-SOS Miso, SOS Marchewkowo-Miso, oraz Tofu Zapiekane Sezamem Z Sosem Jalapeno Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1/2 szklanki białego miso, 6 łyżek oleju roślinnego, 1/4 szklanki (zapakowanej) drobno startej marchewki obranej, 2 łyżki drobno startego obranego imbiru, 2 łyżki octu bezsezonowego, 4 łyżeczki tostów pestek, 2 łyżeczki prażonego oleju sezamowego, 2 łyżeczki słoniny i 1/4 szklanki wody w zamykanym pojemniku.Przykryj i energicznie wstrząśnij, aż dobrze się połączą. DO przodu: może być wykonany 2 dni. Kryj się i wyluzuj.