SOS miętowo-Szalotkowy do jagnięciny
SOS miętowo-Szalotkowy do jagnięciny wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, woda, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Stelaż z jagnięciny z miętowo-szalotkowym winegretem, Sous Vide stelaż jagnięcy z miętą-szalotka Vinaigrette, oraz Kotlety jagnięce z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wodę z octem z cukrem w małym garnku na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie dodać sól i mieszać, aż cukier i sól rozpuszczą się. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Włożyć szalotki, miętę i pietruszkę do robota kuchennego i pulsować, Aby drobno posiekać, a następnie przenieść mieszaninę do małego pojemnika do przechowywania.
Wlać gorącą solankę na mieszaninę szalotki. Przykryć pojemnik pokrywką i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania lub odstawić w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do podania.