SOS Maślany Czerwony

SOS Maślany Czerwony
Czerwony sos maślany jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ten sos ma 383 kalorie, 2G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 11%. Spróbuj Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, Masło jabłkowe tosty francuskie Roll up z masłem jabłkowym sos do maczania serem kremowym # AppleButterSpin, oraz Kanapka z masłem orzechowym i bananem z sosem czekoladowo-orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w małym rondlu na średnim ogniu 2 minut lub do miękkości; dodać wino i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ubić w pastie pomidorowej i śmietanie do ubijania. Gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut lub do momentu, aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn