SOS Maślany Czerwony
Czerwony sos maślany jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ten sos ma 383 kalorie, 2G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 11%. Spróbuj Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, Masło jabłkowe tosty francuskie Roll up z masłem jabłkowym sos do maczania serem kremowym # AppleButterSpin, oraz Kanapka z masłem orzechowym i bananem z sosem czekoladowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w małym rondlu na średnim ogniu 2 minut lub do miękkości; dodać wino i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 6 protokół.
Ubić w pastie pomidorowej i śmietanie do ubijania. Gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut lub do momentu, aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pozostałe składniki.