SOS Maui

SOS Maui
SOS Maui to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Dobrze sprawdza się jako sos. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, sok ananasowy, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Marynata W Sosie Maui Teriyaki, Krewetki kokosowe z sosem musztardowym Maui, oraz Maui cebula Napoleon z sosem pomarańczowo-imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sok i ocet zagotować w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 8 do 10 minut lub aż mieszanina jest zmniejszona o połowę. Wymieszać z sosem sojowym i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić majonez na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn