SOS: Masło Jabłkowe

SOS: Masło Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj sosu: masło jabłkowe. Jedna porcja zawiera 872 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jeśli masz jabłecznik, gotowanie jabłek, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 355 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klopsiki z sosem BBQ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jabłko i cydr jabłkowy w dużym ciężkim garnku i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Przykryć i gotować, aż jabłka będą całkowicie miękkie, o 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Połowę jabłek umieść w słoiku blendera i przecier, aż będzie całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do średniej miski i powtórzyć z pozostałymi jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przecierane jabłka wlewamy z powrotem do dużego garnka i gotujemy na wolnym ogniu. Wymieszaj cukier, sok z cytryny, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i ziele angielskie. Nadal gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, aż sos zmieni kolor na ciemnobrązowy i zgęstnieje, około 1 do 2 godzin, regularnie mieszając, aby zapobiec poparzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Niech masło jabłkowe ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez okres do trzech tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn