Sos Marinara II

Sos Marinara II
Sos Marinara II może być tylko sos szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Sos Marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni na średnim ogniu, podsmażyć czosnek i cebulę w oliwie z oliwek; o 10 protokół. Rozdrobnij całe pomidory rękami i dodaj do patelni wraz z pokruszonymi pomidorami, bazylią, cukrem, solą i pieprzem. Przykryć i dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pomidory CałePomidory Całe
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSos
Magazyn