Sos Marinara I
Sos Marinara może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 257 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pietruszkę, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Najlepszy sos marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, zmiksować całe pomidory i pasty; rezerwy.
W dużym rondlu, ciepłej oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodać czosnek; gotować przez kilka minut, ale upewnij się, aby nie brązowy czosnek.
Wlać mieszankę pomidorową do rondla i wymieszać; gotować na średnim ogniu przez 10 minut.
Dodać natkę pietruszki, sól i wino; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje; podawać.