Sos Marinara I

Sos Marinara I
Sos Marinara może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 257 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pietruszkę, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Najlepszy sos marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, zmiksować całe pomidory i pasty; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory CałePomidory Całe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W dużym rondlu, ciepłej oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodać czosnek; gotować przez kilka minut, ale upewnij się, aby nie brązowy czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać mieszankę pomidorową do rondla i wymieszać; gotować na średnim ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać natkę pietruszki, sól i wino; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
SólSól
WinoWino
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawSos
Magazyn