SOS Makowy
Potrzebujesz bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap dodatek? Dressing z maku może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 3G tłuszczu i w sumie 74 kalorii. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 14 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga mielonej musztardy, oleju roślinnego, octu i cukru. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik można poprawić. SOS Makowy, SOS Makowy, oraz SOS Makowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj cukier, sól cebulową i musztardę.
Dodaj ocet; dobrze wymieszaj. Stopniowo dodawaj olej, ubijając na średnich obrotach; ubijaj przez 5 minut lub do uzyskania bardzo gęstej konsystencji. Dodaj mak. Przykryj i wstaw do lodówki.
Podawać ze świeżymi owocami lub sałatkami. Przechowuj resztki w lodówce.