SOS Makowy

SOS Makowy
SOS makowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 537 kalorii, 1G białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. mieszanka soli, cukru, maku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to SOS Makowy, SOS Makowy, oraz SOS Makowy.

Instrukcje

1
Ubić cukier, sól, suchą musztardę i ocet winny w średniej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet WinnyOcet Winny
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodaj oliwę z oliwek, olej rzepakowy i sok z cebuli; wymieszaj do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SokSok
CebulaCebula
3
Dodać majonez i mak; dobrze wymieszać. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
MajonezMajonez
4
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn