Sos Makeover w stylu domowym

Sos Makeover w stylu domowym
Jeśli masz około 1 godziny do spędzenia w kuchni, sos Makeover Home-Style może być świetnym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Ten przepis służy 12 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 92 kalorie. Za 61 centów za porcję, ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka selera, liści laurowych, gałązek pietruszki i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako sos. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 27%. Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Domowy sos do kiełbasy i ciastka, domowy sos do kiełbasy i ciastka oraz smak domowej roboty mrożonego sernika są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż na oleju cebulę, marchewkę i seler do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj sherry; gotować i mieszać 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Dodaj wodę, pietruszkę i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut lub do momentu, aż płyn zredukuje się prawie o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odcedź i wyrzuć warzywa i zioła; odstawić płyn (płyn powinien mieć objętość 1-1/2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
W małym rondlu wymieszaj mąkę i bulion, aż uzyskasz gładką masę. Dodać ociek, szałwię, sos brązujący według uznania, sól, pieprz i zarezerwowany płyn. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn