Sos majonezowy z pustego słoika szefa kuchni Johna

Sos majonezowy z pustego słoika szefa kuchni Johna
Przygotowanie dressingu z pustych słoików majonezu Chef John's Empty Mayo Jar zajmuje około 15 minut . Za 59 centów za porcję przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu można przygotować 6 porcji, każda o wartości 85 kalorii , 0 g białka i 9 g tłuszczu . Jeśli masz pod ręką zioła prowansalskie, sól, pieprz, pietruszkę i kilka innych składników, możesz go przygotować. Kilka osób bardzo polubiło ten dodatek. Ten przepis z Allrecipes ma 18 fanów. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i Whole 30. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co oznacza, że można go poprawić. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Southern Hoppin John , Tuxedo Brownie Re-Make (Adaptacja przepisu A Pampered Chef) i Southern 7 Layer Salad in a Mason Jar .

Instrukcje

1
Do prawie pustego słoika po majonezie, w którym powinno się znajdować co najmniej 1 łyżka majonezu, włóż czosnek, pietruszkę, tymianek, szczypiorek, biały ocet winny, oliwę z oliwek, sól, czarny pieprz, pieprz cayenne i zioła prowansalskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Przykryj słoik z majonezem pokrywką i energicznie potrząsaj, aż majonez połączy się ze składnikami sosu i powstanie kremowy sos. Zajmie to około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Przelać na półmisek.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn