SOS: Louisiana Remoulade
SOS: Louisiana Remoulade jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pietruszka liściasta, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1046 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Sos: Majonez, oraz Ryba Sosowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać majonez, musztarda Dijon, sok z cytryny, pietruszka, ostry sos, musztarda pełnoziarnista, czosnek, kapary, sos Worcestershire, papryka, scallion, sól, i pieprz cayenne.
Odstawić na 1 godzinę, aby smaki się połączyły, a następnie podawać lub przykryć i przechowywać w lodówce.