SOS: Louisiana Remoulade

SOS: Louisiana Remoulade
SOS: Louisiana Remoulade jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pietruszka liściasta, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1046 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Sos: Majonez, oraz Ryba Sosowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać majonez, musztarda Dijon, sok z cytryny, pietruszka, ostry sos, musztarda pełnoziarnista, czosnek, kapary, sos Worcestershire, papryka, scallion, sól, i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 1 godzinę, aby smaki się połączyły, a następnie podawać lub przykryć i przechowywać w lodówce.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn