SOS Kawowo-Grzybowy Krem

SOS Kawowo-Grzybowy Krem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur sosu, więc dać kawę sos krem grzybowy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 539 kalorii, 6G białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Jeśli masz ziarna kawy, śmietanę do ubijania, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lody Kawowe Z Gorącym Sosem Krówkowym, Profiteroles Z Lodami Kawowymi I Sosem Czekoladowym, oraz Lody kawowe z ciepłym sosem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu, przynieść śmietanę i ziarna kawy na wolnym ogniu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KawyZiarna Kawy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wyjąć z ognia i odstawić na 3 godziny, od czasu do czasu mieszając.
3
Na dużej patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać szalotki i grzyby i gotować, często mieszając, aż rumiane i zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5
Śmietanę przelać przez sitko na patelnię z grzybami; wyrzucić ziarna kawy. Gotować na wolnym ogniu, aż krem lekko się zmniejszy, około 10 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ziarna KawyZiarna Kawy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn