Sos Karmelowy

Sos Karmelowy
Sos karmelowy to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, śmietany, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lody Karmelowe Z Sosem Orzechowo-Karmelowym, Mus karmelowy Napoleon z sosem karmelowym i jagodami, oraz Garnki karmelowe z solonym sosem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu ubij razem cukier, syrop kukurydziany i wodę, aż cukier całkowicie się rozpuści. Przestań ubijać i pozwól, aby cukier się zagotował, aż zmieni kolor na ciemny bursztynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i powoli wymieszać w śmietanie. Wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
MasłoMasło
3
Ostudzić przez 3 minuty, następnie wymieszać wanilią. Doprawić do smaku solą. Zużyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do miesiąca, podgrzewając przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
SólSól
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn