Sos Jagodowy Domowej Roboty

Sos Jagodowy Domowej Roboty
Sos jagodowy domowej roboty jest bezglutenowe i bezmleczne SOS. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz cukier, łyżkę chłodnego bitej polewy, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Jagodowy Domowej Roboty, Waniliowe Gofry Z Sosem Jagodowym Domowej Roboty, oraz Babeczki jagodowe z lukrem cytrynowym i sosem jagodowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć świeże jagody. W średnim rondlu zmiażdżyć 2 szklanki borówek, odstawiając 1/4 szklanki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Dodać cukier, sok z cytryny i sól. Mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
3
Zagotować mieszankę jagodową i dodać pozostałe jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
4
Gotuj całą minutę.
5
Dodaj skórkę.
6
Podawać ciepłe lub chłodne, aby smaki naprawdę wyjść. Można podawać rozgrzane lub zimne.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn