Sos Jagodowy

Sos Jagodowy
Sos jagodowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka jagód, sok z cytryny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki jagodowe z lukrem cytrynowym i sosem jagodowym, Naleśniki Z Kwaśną Śmietaną Jagodową Z Sosem Jagodowym, oraz Naleśniki jagodowo-migdałowe z sosem jagodowo-cynamonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cukier, wodę i sok z cytryny w ciężkim rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; gotować 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj 1 szklankę jagód i gotuj 5 minut. Lekko chłodna mieszanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
3
Dodaj pozostałe jagody, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
4
SOS podawać na ciepło na naleśnikach lub gofrach.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn